dijous, 9 de gener del 2014

Premi "Memorial Maria Pagès"

El passat divendres 13 de desembre, la Fundació Escola Sant Vicenç de Paül va atorgar a l'escola el premi "Memorial Maria Pagès" de cooperació a la solidaritat i que consta d'una dotació econòmica d'uns 4000€. Aquests diners aniran destinat a la dinamització en l'ús de la biblioteca escolar i les biblioteques de l'aula, projecte que es va engegar el curs passat i que aquesta dotació ajudarà a que arribi a bon port.

Aquí us deixem unes fotografies de l'acte on se'ns va donar al premi, juntament amb una placa commemorativa, i una imatge de la notícia que va publicar el setmanari Empordà. A l'acte hi van ser presents el president de la Fundació, el mossèn Josep Taberner i en Josep Maria Godoy, regidor d'Educació de Figueres.

El regidor d'Educació Josep Maria Godoy, el director de l'escola Xavier Costa i el mossèn Josep Taberner en el moment de l'entrega del premi.


 Totes les persones presents en l'acte.

La placa commemorativa del premi.

I a continuació us posem l'article que va publicar el setmanari Empordà i que en recomanem la seva lectura, només hi heu de clickar al damunt per fer la imatge més gran.

5 comentaris: